B-körkort samt intensivkurser

Vi erbjuder körutbildning på automat samt manuellt växlade bilar.
Hos oss får du köra våra lättkörda Audi Q2

 

Välkommen till oss i Karlskoga vid sjön Möckelns strand. Hos oss kan du snabbt och smidigt ta ditt körkort eller varför inte en intensivkurs  i en lugn stadsmiljö. Vi erbjuder boende till rimligt pris med gångavståd från trafikskolan för den som önskar.

När du bokar din intensivutbildning planerar vi in lärarledda teori lektioner, körlektioner, halkbana och riskutbildning del 1 under en 2 veckors period. Mellan körlektionerna har du tid för egenstudier på våra datorer för att göra datatester samt läsa teori.

 

Vi stämmer av flera gånger under de här två veckorna hur du ligger till med teroristudierna och körkunskaperna. Du kommer tillbaka till oss vecka 3 för finslipning samt för teoriprov och körprov.

 

Eftersom vi anpassar varje utbildning individuellt kan det vara svårt att säga exakt hur många körlektioner som behövs innan du har kommit hit och vi har kört en testlektion. Vi brukar därför oftast rekomendera att man köper Guld paketet, och efterhand stämmer du och trafikläraren av hur man ligger till.

  

Det är bra om du har lite förkunskaper vad gäller hanteringen av bilen exempelvis om du kan växla mjukt, starta i backe och parkera. För dig som saknar förkunskaper formar vi utbildningen efter dina förutsättningar.
 

Vårt mål är att Ni åker ifrån oss med ett körkort i handen